top of page

Slik sikrer H2 beste resultat

For å nå det beste resultatet på print, er det avgjørende at utstyret er av høy kvalitet og er riktig kalibrert. Like viktig er forarbeidet med bildefil, som må være grundig og godt. H2 hjelper deg hele veien.

Å printe som giclèe sikrer høyeste kvalitet på print, og åpner et marked for fotografer og kunstnere, da man gis anledning til å selge sitt verk i høyeste kvalitet i flere eksemplarer. Mange opplever stor interesse for print av denne kvaliteten.

 

Metoden sikrer museumskvalitet med lagringstid opp mot flere hundre år. Kvaliteten ivaretas gjennom alle steg i prosessen. Det benyttes kun syrefritt og aldringsbestandig spesialpapir, samt høyeste kvalitet på blekk og andre konserveringsmidler som benyttes.

 

Ved print av dine bilder, optimaliserer H2 ditt bilde for det mediet du ønsker, og sikrer at utskriften får de farger, kantlinjer og uttrykk du ønsker. H2 anbefaler om ønskelig papir og kvalitet på jobben, og du vet alltid prisen før jobben starter.

 

Ved reproduksjon tas bilde av originalverket i eget studio, med høykvalitets foto- og studioutstyr, med bilder i 244 MP og dynamisk omfang på 15. Dette sikrer den beste kvaliteten på digitalt bilde, slik at senere print blir av beste kvalitet og sammenfallende i farge med original. H2 jobber tett med fotograf/kunstneren gjennom hele prosessen.

Skal du skrive ut flere bilder bør du ta kontakt for en best mulig avtale og pris. Se prisliste for print.

Printer Ink Sjekk
Slik går frem for å printe hos H2

1. Digitalisering

H2 mottar digital fil eller gjennomfører en profesjonell avfotografering av originalverk med høykvalitets fotoutstyr i eget studio.

2. Avstemming

H2 avstemmer med deg om ønsket resultat og valg av medie. Digital fil optimaliseres og prøveprintes for vurdering av beste resultat.

3. Trykking

H2 trykker på Epson tolvfargers storformatskriver som gir en pålitelig reproduksjon for profesjonelt resultat. 

4. Papir

Det anvendes syrefritt og aldringsbestandig papir fra anerkjente produsenter av kunstpapir og lerret for digitale trykk. 

5. Sertifikat

H2 utsteder et sertifikat for alle sine kunstproduksjoner. Sertifikatet beskriver prosess og kvalitet på produktet for å verifisere den høye kvaliteten. Sertifikatet stemples og signeres av H2. Reproduksjoner signeres også av fotograf/kunstner.

6. Signering

H2 sikrer at alle reproduksjoner blir signert og nummerert, slik at kunstner får best mulig orden for sitt videre salg.

7. Innramming

Innramming skjer etter avtale. H2 lager egne rammer, og tilbyr rammer fra anerkjente rammemakere.

8. Forsendelse

Om kunstner ikke kan hente hos H2, blir bildene levert ved forsendelse. Normalt med sporet Norgespakke. Om pakken er større enn dette, benyttes Bring.

bottom of page